Verkoopstyling

Gaat u uw huis verkopen?

Dan wilt u natuurlijk ervoor zorgen dat uw huis er tussenuit springt! Alles draait namelijk om de eerste indruk, dus wilt u het er opvallend mooi uit laten zien. Dat kunt u doen met de juiste styling en daarbij kan ANHOME interieur advies u helpen. ANHOME interieur advies heeft 4 pakketten die u kunnen helpen bij het snel en goed verkopen van uw woning: Mondeling advies, basis verkoopstyling en totaal verkoopstyling. Als uw woning na mijn verkoopstyling snel is verkocht, is het doel van ANHOME interieur advies bereikt.

Interieur advies

Laat uw interieur zien wie u bent?

Dit klinkt vanzelfsprekend, maar is vaak lastiger te bereiken dan gedacht. Uw huis moet een plek zijn waar u zichzelf in terug kan zien. Dit betekent dus in uw stijl, smaak en sfeer. Maar soms is het nog niet helemaal zoals u het precies wilt het is nog niet af of er mist iets. Op deze vragen geeft ANHOME interieur advies antwoord.

 

Bij het ontwerpen van het interieur kijken wij eerst naar uw woonwens. Wij houden ons daarnaast bezig met de indeling, kleuradvies interieur, verlichting, meubels en accessoires. Tevens kunnen wij u ook helpen dit visualiseren in een 3D tekening. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw interieur laat zien wie u bent.

ANHOME interieur advies biedt verschillende pakketten aan en ook zijn wij bereid om een op maat gemaakt pakket voor uw samen te stellen.

Hiernaast hebben wij ook een nieuw pakket voor styling met het bestaande meubilair. Bent u op zoek naar een restyling voor uw woonkamer? Dan bent u bij ANHOME interieur advies op het juiste adres.